Läsresan

en blogg om böcker (mest)

Ganska skönt att vara stabilt förvirrad

Den här bibliotekariestudenten är i ett soligt, vårigt Växjö och njuter av att träffa så många trevliga och roliga studiekamrater. Känns så himla peppande för resten av utbildningen!

Igår hade vi VFU-seminarium och det är så skönt att få utbyta erfarenheter, plötsligt känner man sig inte längre ensam med sina tankar och funderingar.   Idag inleder vi delkursen i kulturpolitik och jag har skippat lunchen för att få en liten stund att kolla in universitetsbibblan, lite foton ligger på instagram.

Om några timmar hoppar jag på tåget hem…eller så kanske jag bestämmer mig för att inte göra det, bli heltidsstudent igen och nörda ner mig totalt i studietillvaron…fast nä. Är så himla nöjd med upplägget “ha kommit en bit i livet, jobbat, stabiliserat mig hyfsat, ha lägenhet och katt”, haha! För den där studenttillvaron för många år sen var rätt förvirrad också. Eller, jag är ganska förvirrad fortfarande, men det känns åtminstone som om jag är lite stabilt förvirrad ?

2 Comments

  1. Anna Johansson

    April 5, 2017 at 4:58 pm

    Stabilt förvirrad var dagens uttryck! Tack för det 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

*

© 2018 Läsresan

Theme by Anders NorenUp ↑

© 2010-2018 Läsresan All Rights Reserved -- Copyright notice by Blog Copyright