DSC00547 900 Inte direkt någon hemlängtan
Snart dags att resa hemåt men jag har inte alls lust med det. Eller okej, saknar väl Malou, men annars hade jag gärna stannat lite till. Dessutom, jag är inte direkt frisk och att resa när man är sjuk är ju ingen höjdare. Att resa tåg i två dagar när man är sjuk är definitivt inte kul. Blev bjuden på någon supermedicin här som nog lurade mig att tro att jag blivit bättre än vad jag egentligen är. Risken är att jag råkat ut för halsfluss som många andra i familjen. Men jag konstaterar ändå att det är bra mycket bättre att vara sjuk med det här fantastiska vinterlandskapet utanför fönstret  än att vara sjuk hemma. Det har faktiskt inte spelat så stor roll. Jag är nöjd att jag hann åka skidor några dagar. Men som sagt, att resa i det här tillståndet – inte kul! Har gurglat en husmorskur ikväll och tagit ett varmt bad, ska försöka somna tidigt. Har förresten haft mycket lästid så Den hemliga historien kommer inte räcka som lässällskap ända hem. Tur att jag tog med ytterligare en bok!