2015 05 25 13 45 04 deco Liknar ingen bok jag lästDen är utläst och den liknar ingen bok jag tidigare läst. En sån blandning av poesi och brutalitet, av komplexa filosofiska karaktärer och vanliga värdsliga bekymmer. Och så författarens komplicerade historia som har legat som ett litet grubbel i mitt bakhuvud under läsningen.

Idag har jag för övrigt joggat i riktig sommarvärme. Det är något av det bästa med att komma ut i Europa på våren eller för den delen den svenska försommaren när man känner att sol och värme ju aldrig kommer hur mycket man än längtar. Jag har även ätit mer bröd på en dag än vad jag normalt sett gör på en hel vecka. Jag kan inte låta bli när det finns ett sånt utbud av gott färskt bröd. Och ett litet chokladförråd är inhandlat. Just nu har jag egentligen ingen lust att åka hem alls.